DVD-FILMER


 

Din Sits i balans och Pilates för Ryttare
 
Se trailer

 

 

DVD DIN SITS I BALANS                 

Snabbaste sättet att utveckla dig i ridning och få kontroll över din sits är att bli medveten om hur du använder din kropp. Då blir du också medveten om dina automatiska, vanemässiga rörelsemönster och obalanser i kroppen som påverkar din sits, kroppskontroll och kontakt med hästen.

I denna film får du ta del av övningar och tekniker som får dig att upptäcka vilka obalanser du har i din kropp och hur du kan jobba med din medvetenhet för att bli mer liksidig, balanserad, öka din kroppskontroll och bli mer följsam i din sits.

DVDn är en fristående fördjupning av Pilates för Ryttare.

Charlotte Almö har lång erfarenhet av att framgångsrikt vägleda ryttare till en följsam och balanserad sits i sitt arbete med kroppshållning och som ryttarcoach, mångårig erfarenhet som ridinstruktör, ryttare, Hippologexamen från Flyinge, specialintresse för ryttarens sits och är även Pilatesinstruktör med fokus på kroppshållning och kroppen i balans under rörelse.

Horses for Life i samarbete med Pilates for Life   Tid: 72 min                                                   

TRÄNINGS DVD PILATES FÖR RYTTARE

Instruktionsfilm om hur pilatesträningen hjälper ryttaren att få en mer balanserad och ökad kroppskontroll, sits och förbättrad förmåga till harmonisk och effektiv ridning. Filmen börjar med ridning där fördelarna med pilates för ryttarens sits förklaras.

Rörelserna visas först enskilt med förklaring av utförande och betydelse. Därefter följer ett träningsprogram som avslutas med stretching.

Horses for Life i samarbete med Pilates for Life   Tid: 58 min  

 
BESTÄLL FILMERNA PÅ