Så här säger några av de som tittat på filmernaHej Charlotte,

Vill bara tala om att jag tittat på din DVD "Pilates för ryttare" som jag köpte för en tid sedan. Bra initiativ! Jättetrevlig och välgjord DVD med bra övningar. Ska definitivt visa upp den och rekommendera den för eleverna på Strömsholm. Lycka till och hoppas att DVD:n säljer bra!

Hälsn Mari Zetterqvist Blokhius

Ridinstruktör och pedagogiklärare på Strömsholm

Författare och forskare i ämnet Ryttarens sits o balansVill bara TACKA för ett helt UNDERBART träningsprogram. 
Blev helt yr efter första gångerna jag tränade på övningarna, och fick en AHA- upplevelse på hur ostabil jag verkligen är, trots att jag tränar både
Yoga och styrketräning. Känner mig EUFORISK, och det känns som att jag äntligen har hittat nyckeln till att stabilisera min sits!
Känner stora förhoppningar till att detta på sikt kommer att minska smärtor i kroppen, och förhöja upplevelsen när jag rider!
STORT TACK för att du delar med dig!

Med vänlig hälsning, Birgitta Gabrielsson, Matfors
"Tack Charlotte för dina fina filmer! Pilates för Ryttare & Din sits och balans. Över 30 år med hårt arbete i stall och många timmar i sadeln, med en och annan olycka i livet, med såväl fysisk som psykisk smärta har satt sina spår i kroppen. Jag har periodvis styrketränat samt utövat yoga för att må bättre och det har hjälpt till viss del. Men stelhet i nacke och axlar med domningar i armarna har inte riktigt velat ge med sig. 
Vid ett samtal med Charlotte förra sommaren talade hon om Pilates och vad det gjort för henne under hennes tillfrisknande från sina svåra olyckor. Då jag inte har möjlighet att träna för Charlotte direkt, pga det långa avståndet mellan oss, så är jag otroligt tacksam att hon gav mig möjligheten genom sina välgjorda filmer, pedagogiska och med tydliga instruktioner. Även hennes glädje och energi smittar av sig till mig genom datorn! :) Jag har följt grundorogrammet under några veckor nu och börjar redan känna stor skillnad i nacke och axlar. Har blivit mer rörlig, värken och domningar har avtagit och jag upplever även en stor förbättring i stabilitet och styrka i ländryggen och magmuskulaturen. Vad mer kan jag önska! Jo, att jag bodde i Skåne och kunde vara med på dina kurser Charlotte! :) 
Jag kan varmt rekommendera dessa filmer till alla, oavsett nivå och kunskap inom ridningens ädla konst!! 

//Helene Backlund"

 


En riktigt bra instruktions DVD med övningar som gör underverk med stela kroppar och ökar medveten om hur vi använder kroppen och påverkar hästen! Rekommenderas varmt till alla ryttare!

Ann Karlsson, StaffanstorpMycket bra och pedagogisk dvd! Lätt att följa instruktionerna! Något som alla, även icke-ryttare, borde anamma!

Rita Alisdotter, Genarp


Bra dvd! Blir medveten om sin sits och bra övningar till en bättre sits! Lätt att följa och förstå!

Lotta Hagstedt, Trelleborg