PRESTATION

 


PRESTATION - ATT KUNNA NÅ SITT BÄSTA


 

Genom samtal hanterar vi det som händer just i din situation.  Du får lära dig att ta kontroll över de effekterna som stressen har på din prestation. Du kommer stärka ditt mentala fokus, din förmåga att behålla dig själv i mental och fysisk balans och maximera din förmåga att prestera vid alla tillfällen.

 

Hästens prestation och välmående är beroende av din. Att du är i balans inom dig, när du är på hästryggen, närvarande och fokuserad på det du ska göra. 

 

Och visst vill vi att det ska vara så. Att hästen ska ha en trevlig upplevelse när vi är på ryggen, att vi trivs, har roligt och gör vårt bästa tillsammans. Men alla dagar blir tyvärr inte som man har tänkt sig. Spänningar, förväntan, önskan att prestera och stress kan förstöra vår upplevelse. 

Några personer på läktaren eller inne i ridhuset kanske stör ditt fokus bara genom att de är där? Ett högt ljud, en bullrande lastbil eller något annat yttre som stör? En yttre oro, som stress hemma på jobb gör att du inte är riktig närvarande när du rider? Eller når du inte din optimala prestation vid tävling? Kanske har du svårare att prestera när det verkligen gäller för dig?

 

Vad händer? Man får inte få tillgång till sina egna resurser, man vet att man kan men kan inte göra sitt bästa. Frustrationen och besvikelsen är stor. Man kan inte längre påverka hästen som man önskar. Man börjar ställa sig frågor: Varför? Jag vet ju att jag kan!

 

Jag hjälper dig att ta fram ditt bästa i alla situationer. För dig som bor långt borta eller har svårt att ta sig till mig finns även möjligheten att  jobba via Skype

 info@horsesforlife.se eller 070-776 34 68